Search found 14 matches

by jefish
02 Jun 2019, 08:05
Forum: General questions
Topic: New network name, no more recordings or alerts
Replies: 1
Views: 235

Re: New network name, no more recordings or alerts

Ran the network config again from a borrowed Android device, seems to be fixed.

Very strange that the camera can record when not connected at all, but is completely flummoxed when in a half-connected state.
by jefish
01 Jun 2019, 21:49
Forum: General questions
Topic: New network name, no more recordings or alerts
Replies: 1
Views: 235

New network name, no more recordings or alerts

I recently changed my network name, removing a space from the SSID. I ran the Configure Network wizard and the camera reconnected after a couple attempts. I realized after a few hours that I hadn't been getting any notifications from the camera, so checked on things. It turns out that the camera isn...
by jefish
15 Nov 2018, 21:44
Forum: General questions
Topic: No detection of cars anymore with firmware 101
Replies: 69
Views: 4758

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Car detection got better after v104, but now it seems to be faltering again. Detecting cars leaving the driveway at night seems OK, but cars arriving at night are detected about 25%. MAC 70:ee:50:26:e7:fa This issue seems to have returned. It may have gotten worse with a newer firmware (currently 1...
by jefish
02 Dec 2017, 22:12
Forum: General questions
Topic: No detection of cars anymore with firmware 101
Replies: 69
Views: 4758

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Car detection got better after v104, but now it seems to be faltering again. Detecting cars leaving the driveway at night seems OK, but cars arriving at night are detected about 25%.

MAC 70:ee:50:26:e7:fa
by jefish
06 Nov 2017, 19:08
Forum: General questions
Topic: "Camera dis/connect" alerts not obeying quiet times
Replies: 10
Views: 666

Re: "Camera dis/connect" alerts not obeying quiet times

This really needs to be fixed. Disabling notifications during certain hours should mean exactly that. If I've opted to not be alerted to a prowler at 3am, why would I want to be woken due to a brief FTP, router, or Comcast hiccup.

Please fix this bug.
by jefish
11 Oct 2017, 21:56
Forum: General questions
Topic: No detection of cars anymore with firmware 101
Replies: 69
Views: 4758

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Camera can detect cars entering the driveway about 50% of the time
Completely fails to detect cars leaving the driveway
All other alerts/objects seem to be OK

MAC 70:ee:50:26:e7:fa
by jefish
15 May 2017, 22:05
Forum: General questions
Topic: "Camera dis/connect" alerts not obeying quiet times
Replies: 10
Views: 666

Re: "Camera dis/connect" alerts not obeying quiet times

The same is true if the camera encounters an FTP upload error, which could be due to the FTP server rebooting or running a disk scan. Regardless, if I tell the app that certain hours are quiet times, my selections should be respected. To me, this is a bug.
by jefish
02 May 2017, 00:41
Forum: General questions
Topic: "Camera dis/connect" alerts not obeying quiet times
Replies: 10
Views: 666

"Camera dis/connect" alerts not obeying quiet times

I have the app set to suppress alerts between xPM and yAM, but the "Camera Disconnected" and "Camera Connected" notifications blow right on through, often waking me up. Please fix this bug.
by jefish
28 Feb 2017, 20:18
Forum: General questions
Topic: Netatmo Presence with QNAP surveillance station?
Replies: 2
Views: 1353

Re: Netatmo Presence with QNAP surveillance station?

I'd like to try it via the QNAP as well. I wonder if it's the responsibility of Netatmo or QNAP. Who does the testing and validation?
by jefish
22 Dec 2016, 09:42
Forum: General questions
Topic: FTP setup offers non-sensical errors
Replies: 3
Views: 281

Re: FTP setup offers non-sensical errors

No, they're not accessible from the Internet, but are on the same network as the camera. My assumption was that the Netatmo page merely sends the FTP data to the camera, which verifies its own ability to connect, and reports "those settings work" back to the Netatmo services. There's zero reason for...

Go to advanced search