Search found 27 matches

by Ric75
17 Oct 2019, 23:43
Forum: General questions
Topic: Relay light blinking during night
Replies: 0
Views: 174

Relay light blinking during night

I have the thermostat connected to boiler + 7 valves and relay connected to wall AC plug since 2 years. Since last month I noticed that relay is blinking sometime (1-2-3 times during nithg) during the night. I did not noticed this behaviour before. It seems to blink 4-5 times and then it stops. If i...
by Ric75
16 Feb 2019, 02:47
Forum: General questions
Topic: Valves not closed
Replies: 33
Views: 2635

Re: Valves not closed

I confirm you that since two weeks ago when I changed the batteries with new lithium ones, the valve issue disappeared. No heathing without request from the valve anymore.
by Ric75
05 Feb 2019, 00:23
Forum: General questions
Topic: Valves not closed
Replies: 33
Views: 2635

Re: Valves not closed

My experience at this time was that the problem surfaced after some time since I last changed batteries. At this point I used only alkaline type of batteries. I wondered if the problem could be the discharge curve of alkaline batteries and the decreasing terminal voltage that caused the problem. Ab...
by Ric75
02 Jan 2019, 01:57
Forum: General questions
Topic: app battery charge different than in thermostat display
Replies: 1
Views: 202

Re: app battery charge different than in thermostat display

just for your info, in case it happens to someone else, the battery status on the thermostat display was the right one than the status shown in the app.
today the thermostat batteries died without any notification altough the app showed them near 50%.
by Ric75
24 Nov 2018, 20:13
Forum: General questions
Topic: app battery charge different than in thermostat display
Replies: 1
Views: 202

app battery charge different than in thermostat display

I see different charging status in the thermostat display ( very low near completely discharged) than status in the app (near 50%)
Which one is the truth?

I have firmware v197/71 and valves on 73.
IMG_0731.jpg
(sorry, photo displayed with wrong rotation)
termostato 1.JPG
termostato 1.JPG (14.43 KiB) Viewed 202 times
by Ric75
21 Nov 2018, 22:15
Forum: General questions
Topic: Valves not closed
Replies: 33
Views: 2635

Re: Valves not closed

No sun here these days. Radiator is hot, due to valve not closing. I had this last year, it mostly worked for the old FW, but FW 73 that was applied yesterday basically broke it completely. I've been to all those WD40 recommendations. I saw in the French forum to take out batteries and run a calibr...
by Ric75
20 Nov 2018, 22:09
Forum: General questions
Topic: Valves not closed
Replies: 33
Views: 2635

Re: Valves not closed

I have recalibrated all valves again, but nothing changes. There are still 4 valves over 7 heating without need when one radiator in other room requires heating. It seems that v197 reintroduced this bug solved by 193. Reading the french forums it seems that this bug happens in some cases. I will try...
by Ric75
19 Nov 2018, 15:13
Forum: General questions
Topic: Valves not closed
Replies: 33
Views: 2635

Re: Valves not closed

Is this issue was resolved in the newest firmware v197? Could you check your firmware for v197 and then check for your issue still exist or resolved? Since today I have 197/71/73 too so I will tell you in the next days. Upgrade was triggered by an issue I have with Homekit , so yesterday I had to r...
by Ric75
16 Nov 2018, 22:36
Forum: General questions
Topic: Valves not closed
Replies: 33
Views: 2635

Re: Valves not closed

The issue has been completely solved by firmware 193. I waited some days to do some tests changing manually the temperature on radiators and by leaving them operating automatically under comfort option. In all cases now when one or more radiators need heat all the remaining are correctly cold with t...
by Ric75
11 Nov 2018, 22:09
Forum: General questions
Topic: Valves reports bad battery while its totally full
Replies: 30
Views: 3609

Re: Valves reports bad battery while its totally full

me too after last month upgrade to v189. I had only one valve reporting battery drain so I changed the batteries, but using a voltmeter tester both are still in good conditions as all the other valves. I've just manually upgraded rele to v193 using Usb cable and wizard, so I will wait 1-2 days to le...

Go to advanced search