Search found 7 matches

by andy333
05 Jun 2019, 13:09
Forum: Netatmo API
Topic: API not working properly
Replies: 2
Views: 151

Re: API not working properly

More precisely, I no longer get "dashboard_data" from the API in the "modules" array in PHP.
by andy333
05 Jun 2019, 10:11
Forum: Netatmo API
Topic: API not working properly
Replies: 2
Views: 151

Re: API not working properly

I'm also getting errors. No data receiving on API.
by andy333
21 Nov 2018, 17:07
Forum: Netatmo API
Topic: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata
Replies: 64
Views: 2502

Re: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata

And fixed again...

Seems to me as if they are testing. Guys, ever heard of a "sandbox" for testing? Please only touch the api results as soon as you are finished testing.
by andy333
21 Nov 2018, 16:26
Forum: Netatmo API
Topic: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata
Replies: 64
Views: 2502

Re: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata

The error is back there. No dashboard_data is delivered. Guys, what are you doing!!? :cry:
by andy333
20 Nov 2018, 17:30
Forum: Netatmo API
Topic: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata
Replies: 64
Views: 2502

Re: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata

Yes, I'm getting data now. Thank you!
by andy333
20 Nov 2018, 17:07
Forum: Netatmo API
Topic: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata
Replies: 64
Views: 2502

Re: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata

Seems to be back right now :?
I'm getting data. But I got problems all day long...
by andy333
20 Nov 2018, 16:55
Forum: Netatmo API
Topic: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata
Replies: 64
Views: 2502

Re: SERIOUS ISSUE with /api/getstationsdata

I'm getting this error as well. No dashboard data anymore. But other data (e.g. battery) is fine.

Go to advanced search