Search found 9 matches

by klei
18 Feb 2019, 11:47
Forum: My Weather Station data
Topic: Wind speed, when sun is shining
Replies: 3
Views: 556

Re: Wind speed, when sun is shining

The wind gauge was replaced. The new one was working fine for about 3 weeks. But now: Same problem again, plus: The gauge stops sending measurements after about 1 hour of sunshine. Very frustrating.

Will there be a new revision of the wind gauge?
by klei
28 Jan 2019, 19:10
Forum: My Weather Station data
Topic: Max Gust wind of day
Replies: 2
Views: 519

Re: Max Gust wind of day

Can netatmo give us an answer?
by klei
21 Jan 2019, 20:16
Forum: My Weather Station data
Topic: No data refresh
Replies: 22
Views: 2217

Re: No data refresh

Data refresh is quite often delayed. I want to know the current weather data. Refresh after 18-22 minutes is too slow. :|
by klei
09 Jan 2019, 10:35
Forum: Feature requests
Topic: On Demand Measurement via App
Replies: 1
Views: 353

On Demand Measurement via App

When I am outside, it is not possible the touch the base station for an on demand measurement. So, I want to do on demand measurements via the (android) app.
by klei
07 Jan 2019, 20:02
Forum: My Weather Station data
Topic: No data refresh
Replies: 22
Views: 2217

Re: No data refresh

This is not acceptable any more :evil:
by klei
07 Jan 2019, 19:14
Forum: Feature requests
Topic: Own server
Replies: 10
Views: 1809

Re: Own server

+1
by klei
03 Jan 2019, 11:37
Forum: My Weather Station data
Topic: No data refresh
Replies: 22
Views: 2217

Re: No data refresh

Same problem here - since a few day. Very frustrating :(
by klei
27 Dec 2018, 18:39
Forum: My Weather Station data
Topic: Wind speed, when sun is shining
Replies: 3
Views: 556

Wind speed, when sun is shining

I noticed the following behavior on my wind gauge: In the last days, there was almost no wind. When it was cloudy, the reported wind speeds seemed to be correct (3-5 km/h). But when the sun came out for some minutes, the reported wind speed increased to 20-30 km/h, but there was no wind! Is this a b...
by klei
10 Dec 2018, 13:34
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: No data for outdoor module, but signal and battery are OK
Replies: 7
Views: 1080

Re: No data for outdoor module, but signal and battery are O

Same problem here.

The outdoor module is not waterproof. I have put the module into a cup of rice. Atfer a few hours, the module has startet to send data again.

Go to advanced search