Search found 7 matches

by JonyBCN
05 Jun 2020, 09:34
Forum: General questions
Topic: Night vision doesn't work
Replies: 62
Views: 26804

Re: Night vision doesn't work

Very disappointed with the customer service. I understand the delays, but not the answer. They have responded to the ticket I sent with the description of the problem and a link to this topic saying "it is good that it is discussed in the forum, but tell us your problem". With what I have more waiti...
by JonyBCN
20 May 2020, 21:40
Forum: General questions
Topic: Night vision doesn't work
Replies: 62
Views: 26804

Re: Night vision doesn't work

Hey Folks! I had the same issues for weeks now... No IR-Picture - wrote then Support - no response (Well done netatmo). Today I wanted to check if the sensor could get the IR-Light so I took an IR-Remote and "flashed" into the camera - VOILA - Starts working again - Can anybody of you confirm this ...
by JonyBCN
02 May 2020, 18:38
Forum: General questions
Topic: Night vision doesn't work
Replies: 62
Views: 26804

Re: Night vision doesn't work

Same problem here. Firm 440. The IR led works 10 sec aprox and then shuts down a while. Then 10 seconds agoain and shuts down. Is a loop.
by JonyBCN
08 Jan 2019, 19:29
Forum: General questions
Topic: Secure Connection
Replies: 7
Views: 921

Re: Secure Connection

Problem solved. My ISP has activated NAT IPSec Passthrough. That was the whole problem!
by JonyBCN
02 Jan 2019, 18:38
Forum: General questions
Topic: Secure Connection
Replies: 7
Views: 921

Secure Connection

Recently I bought a Netatmo Welcome and from the first moment its installation is being a headache. Despite having few options and the configuration to be simple, when installing the camera and following the instructions it always ended with the same message: "Unable to establish secure connection."...
by JonyBCN
29 Dec 2018, 15:12
Forum: General questions
Topic: Netatmo Presence cant setup
Replies: 7
Views: 888

Re: Netatmo Presence cant setup

Hi, I have recently bought a Netatmo Presence Camera, when setting it up it connects and works perfectly with Apple Homekit, but weird enough, it does not work with the Security (Netatmo) App. It keeps saying - "Unable to etablish secure connection. This might be due to a special router configurati...

Go to advanced search