Search found 38 matches

by kozmix
01 Oct 2020, 21:07
Forum: General questions
Topic: Data processing delay
Replies: 13
Views: 586

Re: Data processing delay

Thanks!
by kozmix
01 Oct 2020, 19:41
Forum: General questions
Topic: Data processing delay
Replies: 13
Views: 586

Re: Data processing delay

At this point I have to assume it's a processing issue at Netatmo's side. After all this is a cloud based service. I hope that we get some confirmation in here from Netatmo admins, and that this doesn't happen again too often ;-)
by kozmix
01 Oct 2020, 16:39
Forum: General questions
Topic: Data processing delay
Replies: 13
Views: 586

Data processing delay

Hi everyone, are others also experiencing a 6-7 hour delay on processing of weather data? It looks like the system is slowly catching up, but my weather data is still around 6 hours behind. It has been all day. Thanks!
by kozmix
22 Jan 2020, 22:01
Forum: General questions
Topic: Weather Station outdoor module in shed
Replies: 0
Views: 668

Re: Weather Station outdoor module in shed

I think it may get a bit warm in there on sunny days. For the rest your measurements will likely be fairly accurate.
by kozmix
12 Dec 2019, 12:36
Forum: General questions
Topic: Advanced setting burning more gas
Replies: 2
Views: 267

Re: Advanced setting burning more gas

Have you already looked at your heating graphs and compare them between the hysteresis and advanced period? Maybe this already shows you during which time of the day your heater has worked more than before. Depending on the characteristics of your home and heating system, hysteresis might be better ...
by kozmix
10 Dec 2019, 15:46
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Rain Gauge sensor often disconnected
Replies: 13
Views: 5326

Re: Rain Gauge sensor often disconnected

Thank you! As far as other 868MHz devices are concerned, my first thought would be my Netatmo Thermostat and valves, would those cause interference with the weatherstation network? Other than that, any other devices I'm aware of are operating on different frequency bands (433Mhz, 2.4Ghz). You have a...
by kozmix
09 Dec 2019, 17:10
Forum: General questions
Topic: Question about radiator valves!!
Replies: 1
Views: 491

Re: Question about radiator valves!!

Maybe an admin could move this thread through the proper forum? I've had a similar situation in my house which is why I've installed valves in my bathroom and office, as well as in my living room (so I can switch off heating there if I only need to heat the bathroom/office). In the other locations (...
by kozmix
07 Dec 2019, 20:23
Forum: General questions
Topic: Netatmo and fireplace problems
Replies: 23
Views: 1134

Re: Netatmo and fireplace problems

It does work perfectly when my living room heats up due to my large windows, but this is probably slower than with a fireplace.
by kozmix
06 Dec 2019, 09:49
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Rain Gauge sensor often disconnected
Replies: 13
Views: 5326

Re: Rain Gauge sensor often disconnected

Jarves 80 wrote:
05 Dec 2019, 12:21
One of the Tipps from support was, to turn the Rain Gauge "Netatmo" Branding towards the Main Module location.
I'm giving this a try now and will monitor for a few days. Lately I was getting daily dropouts so I should be able to see quickly whether this one helps for me. Thanks for sharing!
by kozmix
03 Dec 2019, 12:20
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Rain Gauge sensor often disconnected
Replies: 13
Views: 5326

Re: Rain Gauge sensor often disconnected

@Chiara_Netatmo, would you mind sharing that checklist in here? I am experiencing intermittent connection issues as well (both with rain gauge as some of my thermostat valves so there is a high chance there is an external cause.

Go to advanced search