Search found 6 matches

by adeb007
10 Jun 2020, 21:31
Forum: General questions
Topic: "Video Unavailable. The camera is disconnected"
Replies: 22
Views: 18882

Re: "Video Unavailable. The camera is disconnected"

Hello Larry,

Netatmo service are much that bad...

Mine is not working at all (after update...etc .. working?)

only point , go to trash with this device, far from a security device...

Ade
by adeb007
24 Apr 2020, 14:05
Forum: General questions
Topic: "Video Unavailable. The camera is disconnected"
Replies: 22
Views: 18882

Re: "Video Unavailable. The camera is disconnected"

Since month that our security camera are not working. You have nothing in security in your products (including authentication to your forum...) Firmware after firmware the situation is going bad. Your server are not responding. Your support, please train them on security matter. Do you plan to put o...
by adeb007
31 Oct 2019, 19:16
Forum: General questions
Topic: 4 cameras disconnect simultaneously
Replies: 5
Views: 801

Re: 4 cameras disconnect simultaneously

Hello Any news?

Your product is becoming more and more unstable, do you have problems that you wan't share ?

Because even the light up isn't working anymore.
by adeb007
18 Sep 2019, 20:24
Forum: General questions
Topic: 4 cameras disconnect simultaneously
Replies: 5
Views: 801

Re: 4 cameras disconnect simultaneously

Hello geoffyvr

Again 100% in-line

My AP is now at one meter of the Presence (I see more a timing when disconnect etc occur) -> They need to fix the sw soft or they will loose a lot.

BTW they seem open to generate the default reset code that is no secure at all .............
by adeb007
18 Sep 2019, 12:06
Forum: General questions
Topic: Multiple disconnect with V155
Replies: 16
Views: 8645

Re: Multiple disconnect with V155

Hello

Same for me here another thread : https://forum.netatmo.com/viewtopic.php?f=42&t=17179
by adeb007
18 Sep 2019, 09:22
Forum: General questions
Topic: 4 cameras disconnect simultaneously
Replies: 5
Views: 801

Re: 4 cameras disconnect simultaneously

Hello geoffyvr

Same symptom since same update.

Also same conclusion for the support I have and a ticket open since a while

Go to advanced search