Search found 4 matches

by M@rtin
20 May 2016, 20:29
Forum: My Weather Station data
Topic: Delete rain gauge data not working
Replies: 3
Views: 784

Re: Delete rain gauge data not working

Yes, same situation. But be careful, don't try it twice or more. I'v lost all my weather data from all sensors from the beginning of recording in Februar 2013! Netatmo is informed, but they could't help me. They have no backup of the user data...
by M@rtin
13 Mar 2016, 10:30
Forum: General questions
Topic: ***** ** CHANGE INTERVAL OF TEMP MEASUREMENT??? ** *****
Replies: 5
Views: 14626

Re: ***** ** CHANGE INTERVAL OF TEMP MEASUREMENT??? ** *****

The readings are much more often then 5 min otherwise the station cannot immediately generate a push notification when a certain reading is below or higher then defined value!
by M@rtin
25 Jan 2016, 18:55
Forum: General questions
Topic: Anemometer Update!
Replies: 630
Views: 127212

Re: Anemometer Update!

Hello, Everyone has been updated :-) Please note that the v14 firmware will be automatically pushed on all Wind Gauges in v13 during the next few days. What about owners of a wind gauge with v11? Will they get the update as well? Today my wind gauge showed the same behaviour. At first the wind gaug...
by M@rtin
14 Mar 2014, 16:11
Forum: My Weather Station data
Topic: Connection lost after some hours
Replies: 11
Views: 1610

Re: Connection lost after some hours

I have a similar problem: several times a day no actual data is available. It takes approximately up to 2 hours to update to actual data. The behavior was observed since last week. In consequence I updated the firmware from 79 (34) to 87 (38) but without any changes. I also restarted my Wifi access ...

Go to advanced search