Search found 10 matches

by PetrM
08 Nov 2017, 10:59
Forum: General questions
Topic: security + welcome start/end monitoring bug
Replies: 1
Views: 176

security + welcome start/end monitoring bug

When I use security android app and want start monitoring, first try unsuccessful, second try was succesful but with this: this camera has been already turn on by another user. The same when I try to end monitoring: this camera has been already turn off by another user. But no other user was connect...
by PetrM
13 Dec 2016, 14:17
Forum: My Weather Station data
Topic: wind gauge replacement with a new one - data lost
Replies: 4
Views: 406

Re: wind gauge replacement with a new one - data lost

Brieuc_Netatmo wrote:Hello,
This can only be done if you contact us at support.
Please mention both serial numbers (old and new module) in your message.
Have a nice day!

I have contacted support but nothing happens...
by PetrM
09 Dec 2016, 11:50
Forum: My Weather Station data
Topic: wind gauge replacement with a new one - data lost
Replies: 4
Views: 406

Re: wind gauge replacement with a new one - data lost

Thank you, old one has 1000b04 new one I017550
by PetrM
09 Dec 2016, 08:50
Forum: My Weather Station data
Topic: wind gauge replacement with a new one - data lost
Replies: 4
Views: 406

wind gauge replacement with a new one - data lost

Could anyone help how to recover wind data, I must change wind gauge after reclamation and I lost all measured wind data from old broken wind gauge. Is there any reason how to recover data. I thought they would remain in the cloud :x
by PetrM
28 Jan 2016, 12:50
Forum: General questions
Topic: Firmware upgrade
Replies: 203
Views: 14023

Re: Firmware upgrade

Hello,
Can You please force update on Thermostat S/N: j04087a and Relay S/N: g042024?

Thank you
by PetrM
24 Dec 2015, 08:52
Forum: My Weather Station data
Topic: Wind gauge Data
Replies: 28
Views: 3053

Re: Wind gauge Data

Yes I know about settings, but I measured direct wind speed from fan (diameter 200 mm) calibrated Testo anemometer shows about 10 km/h more than netatmo anemometer with the same conditions
by PetrM
23 Dec 2015, 07:37
Forum: My Weather Station data
Topic: Wind gauge Data
Replies: 28
Views: 3053

Re: Wind gauge Data

I have calibrated anemometer from testo, I take fan and measured for 30 minutes constant speed around 11 m/s (36 km/h), Netatmo anemometer measured only 25 km/h,
Accuracy is extremely poor. All was measured inside the home, temperature around 22°C
by PetrM
14 Dec 2015, 10:41
Forum: My Weather Station data
Topic: Humidity
Replies: 8
Views: 629

Humidity

I have problem with humidity on outdoor module. When is outside 100% humidity (Testo calibrated instrument) it is showing only 94 to 97%. Has anyone the same problem?
by PetrM
18 Sep 2015, 13:28
Forum: My Weather Station data
Topic: no data 18.9. from 0:15 to 1:16
Replies: 1
Views: 238

no data 18.9. from 0:15 to 1:16

I have no data from my station between 0:15 and 1:16 today, has anyone same problem? I don´t know if is it problem of my weather station or netatmo servers.
by PetrM
31 Jul 2015, 09:47
Forum: Feature requests
Topic: Global feature requests
Replies: 52
Views: 11054

Re: Global feature requests

It should be great to see all measured values on-line, now it is with 5 - 10 minutes delay without the reload possibility.

Go to advanced search