Search found 5 matches

by neilmcgillivray
07 May 2019, 10:24
Forum: General questions
Topic: Here we go again !!! No server response ...
Replies: 68
Views: 6521

Re: Here we go again !!! No server response ...

Devices are still feeding data out - getting rain alerts. No info getting fed from api back to app though.
by neilmcgillivray
07 May 2019, 09:32
Forum: General questions
Topic: Here we go again !!! No server response ...
Replies: 68
Views: 6521

Re: Here we go again !!! No server response ...

Sweden 🇾đŸ‡Ș - service down since midnight
by neilmcgillivray
15 Sep 2016, 11:57
Forum: Feature requests
Topic: Homekit + Apple Watch
Replies: 59
Views: 15007

Re: Homekit + Apple Watch

+1
by neilmcgillivray
15 Sep 2016, 11:55
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Unable to connect existing rain gauge to new base station
Replies: 4
Views: 663

Re: Unable to connect existing rain gauge to new base statio

Unfortunately no response from support via their website or here. It seems that perhaps the problem is not the rain gauge but the main weather station module - even though I had removed/un-associated the rain gauge and the app again showed the | DISCOVER / INSTALL | section under rain gauge - when I...
by neilmcgillivray
04 Sep 2016, 15:30
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Unable to connect existing rain gauge to new base station
Replies: 4
Views: 663

Re: Unable to connect existing rain gauge to new base statio

I'm having the same problem. Thought I'd start using the rain module at the summerhouse instead (already have a Netatmo weather station there). But can't get it to associate to the different station, following instructions. Looking for info on a factory reset process. Taking batteries out 30 sec or ...

Go to advanced search