Search found 101 matches

by Mapantz
02 Aug 2016, 22:25
Forum: General questions
Topic: Anemometer Update!
Replies: 630
Views: 103663

Re: Anemometer Update!

The batteries are going flat on my anemometer, just six months after it was replaced... due to battery issues. Goodbye Netatmo.
by Mapantz
14 Jun 2016, 01:40
Forum: General questions
Topic: FAQ: All you need to know about firmware upgrades
Replies: 799
Views: 196029

Re: FAQ: All you need to know about firmware upgrades

I thought I'd better make a reply, since it has been a while. I didn't even realise that the firmware had been automatically updated on my anemometer, but it now shows '0' occasionally when there's next to no wind, even with my station calibrated using the height method. I think a lot of what it boi...
by Mapantz
26 Mar 2016, 12:51
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Strong Wind Setting
Replies: 10
Views: 694

Re: Strong Wind Setting

I would like to set my Strong Wind Notification to 30mph but every time I do it, it goes back to a default of 19mph? Any ideas? Thank you!!! That issue has been around since it was first introduced. If you move the the pointer further up (above 40mph) it'll jump back after you've checked it again. ...
by Mapantz
13 Mar 2016, 14:36
Forum: Netatmo API
Topic: Statistics / charts of all Netatmo data - HELP!
Replies: 58
Views: 4994

Re: Statistics / charts of all Netatmo data - HELP!

Such a shame that http://climategraphs.info/ isn't working correctly.

What is a further shame that the author cannot respond to someone, when they're asking why it not working correctly.. :roll:
by Mapantz
13 Mar 2016, 14:32
Forum: Weather Station Web Application
Topic: New Unofficial website: www.datatmo.com
Replies: 79
Views: 8766

Re: New Unofficial website: www.datatmo.com

Is the site down?

There is a problem displaying the requested page
by Mapantz
09 Mar 2016, 12:04
Forum: General questions
Topic: Rainfall Bug?
Replies: 3
Views: 372

Re: Rainfall Bug?

Hello, Calibration error of this module... Or stability problem of your module with the wind .... I think you've misread my post. It's a problem with the way the web app does the calculation. The monthly figures are correct, and when added up, they are more than what the yearly total is saying on t...
by Mapantz
08 Mar 2016, 19:57
Forum: General questions
Topic: Rainfall Bug?
Replies: 3
Views: 372

Rainfall Bug?

Posting this here, because i wondered if anyone else noticed this? Or whether you could do a check yourself? I was looking at my rainfall totals for each month January 226mm : 2016-03-08 (1).png February: 77.5mm 2016-03-08 (2).png March 20.2mm 2016-03-08 (3).png I make that 323.7mm for the year, so ...
by Mapantz
02 Mar 2016, 17:58
Forum: Netatmo API
Topic: Statistics / charts of all Netatmo data - HELP!
Replies: 58
Views: 4994

Re: Statistics / charts of all Netatmo data - HELP!

Hey, sorry for huuuuge delay but I've got much more home work now, need to help my wife! But I've found some time today and add features you requested. So I've added all those ice, frost etc. days and added averages for every row. Check that out and if something is wrong let me know. http://climate...
by Mapantz
01 Mar 2016, 01:36
Forum: Setting up my Weather Station
Topic: Firmware update from 7 to 14 on Wind Gauge
Replies: 5
Views: 637

Re: Firmware update from 7 to 14 on Wind Gauge

When I got my replacement, it came with v7 on it. The next day, it had been automatically updated to v14. I suggest leaving it for 24hrs, then checking to see if it has updated.
by Mapantz
25 Feb 2016, 00:32
Forum: My Weather Station data
Topic: Wind gauge Data
Replies: 28
Views: 3190

Re: Wind gauge Data

So maybe adjusting the calibration down to 1 foot despite being 50 feet up was a bad idea. When I did that, the sensor was giving me non zero wind speeds when it was clearly dead calm (and both the airport and 500 ft heliport near by were showing dead calm). So I set my calibration factor back to 3...

Go to advanced search