Netatmo App in Mac App Store

Tips, tricks and frequently asked questions

Should we have the Netatmo App also in the Mac App Store?

Yes
142
92%
No
13
8%
 
Total votes: 155

cstromme
Posts: 61
Joined: 07 Nov 2012, 13:04

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by cstromme » 03 Apr 2013, 11:09

Netatmo wrote:Version 1.1.0 is out...but still asks for OS 10.8 to buy :(
Huh, that's strange. The project is set to 10.6 now. I just checked here and the App Store listing also shows this.

"Requirements: OS X 10.6 or later, 64-bit processor"

Do you see the same in the App Store? Can you contact iTunes Support and ask them?
PJM2880 wrote:Hy,
also the actual temperature should be visible near the Baratmo icon in the menu bar.
(Let us choose between none, inside/outside or only one of them)
You can click on any measurement in the list and it will show up in the menu bar.

Netatmo
Posts: 21
Joined: 20 Nov 2012, 12:12

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by Netatmo » 03 Apr 2013, 16:34

I see the same, but when I try to buy:
Attachments
Bildschirmfoto 2013-04-03 um 12.49.58.png
Bildschirmfoto 2013-04-03 um 12.49.58.png (37.34 KiB) Viewed 1102 times

Cri-cri
Posts: 11
Joined: 04 Apr 2013, 13:10

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by Cri-cri » 04 Apr 2013, 13:17

Hi,

I just bought Baratmo in the MacAppStore yesterday.

The app is not working for me (OS 10.6.8 French), it crashes at launch :(

I tried to reboot my machine, switch my machine in English, launch the app from the package content, always the same crash.

This is the error message I got when launching from the terminal (same message in the console on a 'normal' launch BTW):

dyld: Symbol not found: _OBJC_CLASS_$_NSJSONSerialization
Referenced from: /Applications/baratmo.app/Contents/MacOS/../Frameworks/RestKit.framework/Versions/A/RestKit
Expected in: /System/Library/Frameworks/Foundation.framework/Versions/C/Foundation
in /Applications/baratmo.app/Contents/MacOS/../Frameworks/RestKit.framework/Versions/A/RestKit
Trace/BPT trap


Any idea?

Thanks!

cstromme
Posts: 61
Joined: 07 Nov 2012, 13:04

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by cstromme » 04 Apr 2013, 13:21

Yeah this is the unfortunate result of not getting it tested on 10.6 before shipping. I'm going to see if I can get a fix for this this weekend and post it to the App Store. Is there any chance you could help me out by testing it for me? I don't have access to any 10.6 computers here.

Also, did you purchase this on the 10.6 Mac?

Cri-cri
Posts: 11
Joined: 04 Apr 2013, 13:10

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by Cri-cri » 04 Apr 2013, 13:25

Wow, thanks for the quick reply (probably the fastest I've ever seen from a developer :) )

Yep, feel free to use me for testing.

And yes, I bought it from this Mac on the MacAppStore.

You can PM or email me your contact details if you want to be in direct contact for the testing ;)

Una Real
Posts: 307
Joined: 04 Dec 2012, 23:16

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by Una Real » 04 Apr 2013, 13:27

The App Store still won't let me install this in Lion.

cstromme
Posts: 61
Joined: 07 Nov 2012, 13:04

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by cstromme » 04 Apr 2013, 13:28

Trying to get that figured out as well Una. I've been back and forth, and the closest thing we can come up with in terms of what's wrong is simply a caching problem at the App Store.

cstromme
Posts: 61
Joined: 07 Nov 2012, 13:04

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by cstromme » 04 Apr 2013, 13:29

Cri-cri wrote:Wow, thanks for the quick reply (probably the fastest I've ever seen from a developer :) )

Yep, feel free to use me for testing.

And yes, I bought it from this Mac on the MacAppStore.

You can PM or email me your contact details if you want to be in direct contact for the testing ;)
Can you email me at christian.strommen@me.com?

Cri-cri
Posts: 11
Joined: 04 Apr 2013, 13:10

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by Cri-cri » 04 Apr 2013, 13:31

You've got mail ;)

acarodp
Posts: 15
Joined: 04 Nov 2012, 14:15

Re: Netatmo App in Mac App Store

Post by acarodp » 04 Apr 2013, 16:55

Hi Cstromme,
my Baratmo has suddendly stopped working... When I started it a while ago it wanted to be authorized, which I did, to no avail. Now it appears authorized, but it shows none of the stations I have access to. "Refresh data" does not help, nor does deauthorizing, reauthorizing, uninstalling, reinstalling...

Thanks!

L

Post Reply

Return to “General questions”