How many additional modules can be added?

Tips, tricks and frequently asked questions
jonttu
Posts: 6
Joined: 22 May 2014, 13:56

How many additional modules can be added?

Post by jonttu » 22 May 2014, 13:59

Hi,

How many additonal outdoor / indoor modules can be added?
How they look like in iPad, iPhone and Mac or PC?

Thanks!

feubleu
Posts: 72
Joined: 12 Mar 2013, 00:55
Location: Reconvilier (Switzerland)
Contact:

Re: How many additional modules can be added?

Post by feubleu » 22 May 2014, 18:07

At the moment you can have :

the main unit
3 aditionnal indoor sensor
1 outdoor sensor
1 rain gauge
  • Smart Home Weather Station V3 : Main module v162 / 1 Outdoor v48 / 3 Additional Indoor v46 / Rain Gauge v11 / Wind Gauge v24
  • Smart Indoor Camera : 1 Camera v425 / 9 Sensors v58 / 1 Siren v202
  • Smart Radiator Valves : Relay v210 / 4 Valves v81

jonttu
Posts: 6
Joined: 22 May 2014, 13:56

Re: How many additional modules can be added?

Post by jonttu » 23 May 2014, 07:06

Ok.

Thanks you...

Hopefully they delelop this system...
I need 6 indoor sensors and 5 outdoor sensors.
So i think there should be no limits of sensors... :)

There should be another outdoor sensors model which can be charged by usb and batteries or even better wirelessly. :)
And of cause something need to be done to those prices... ;)

DigitalMann
Posts: 48
Joined: 10 Apr 2014, 03:52

Re: How many additional modules can be added?

Post by DigitalMann » 24 May 2014, 02:50

jonttu wrote:Ok.

Thanks you...

Hopefully they delelop this system...
I need 6 indoor sensors and 5 outdoor sensors.
So i think there should be no limits of sensors... :)

There should be another outdoor sensors model which can be charged by usb and batteries or even better wirelessly. :)
And of cause something need to be done to those prices... ;)
You don't ask for much!

andreas
Posts: 1
Joined: 24 May 2014, 08:19

Re: How many additional modules can be added?

Post by andreas » 24 May 2014, 08:28

+1 vote for a possibility to add more than one outdoor module.

This is a big limitation to the otherwise very nice Netatmo product

jonttu
Posts: 6
Joined: 22 May 2014, 13:56

Re: How many additional modules can be added?

Post by jonttu » 02 Jun 2014, 09:36

I don't i ask too much?

Only wireless charging is only "too much" for asked.
About unlimited sensors... it should be possible...

Let's see what Apple will announce today on WWDC???... :)

jonttu
Posts: 6
Joined: 22 May 2014, 13:56

Re: How many additional modules can be added?

Post by jonttu » 04 Jun 2014, 06:37

Hi,

Well there are places where i want to see the temperature.
Because the indoor unit range of temperature ranges only +0 - 50 degrees (celsius) i need outdoor units as well.

I have 2 server racks that i want to monitor the inside and the outside temperature. Because the outside temperature changes so much.
First ones outside temperature changes from -20 to +40 and the other one from +14 to +35. So the inside temperature need to be quite stable and i with this one i also want to see CO2 measurements.

There is also other "rooms" which temperatures i want to see. Like sauna :) (when its ready) and outside we have glass rooms (well that just nice to know information but still).

So which modules i need i depending what kind of temperature i need to see / do i need to see humidity like sauna or CO2 like from the other server rack.

There are some...

Hopefully they can make more sensors available to be added...

jonttu
Posts: 6
Joined: 22 May 2014, 13:56

Re: How many additional modules can be added?

Post by jonttu » 09 Oct 2014, 06:27

Hi,

Well here might be the answers for my questions?
http://www.macrumors.com/2014/10/08/app ... finalized/

YES! :D

Matze
Posts: 77
Joined: 27 Mar 2013, 13:31

Re: How many additional modules can be added?

Post by Matze » 09 Oct 2014, 21:26

FYI - you can also use an indoor module outside. Just ensure that module is kept dry in bird cage etc.

I have no problems with that since more than one year now..

Matze

jonttu
Posts: 6
Joined: 22 May 2014, 13:56

Re: How many additional modules can be added?

Post by jonttu » 23 Oct 2014, 09:58

Hi,

Yes but indoor unit ranges are 0-50 degrees... I'm living in Finland were in winter temperature might be somewhere -35 so... Not good.

Post Reply

Return to “General questions”