Why is my main module still on v124?

Tips, tricks and frequently asked questions
Locked
ZyBeR
Posts: 7
Joined: 01 Feb 2017, 09:39

Why is my main module still on v124?

Post by ZyBeR » 24 May 2017, 09:40

Hi,

I've been using my weather station for about a year now and it still haven't updated from firmware v124.
Why?! There are two newer releases (which are several month old...), can I do a manual update somehow?

Subzero
Posts: 232
Joined: 08 Oct 2016, 14:03

Re: Why is my main module still on v124?

Post by Subzero » 31 May 2017, 19:51

Just go to the firmware update info pinned to the forum and give them your devices MAC like everyone has, and they'll send the update through. I don't know why you have to request it, but I'm on the latest update since the request.

fsf976
Posts: 63
Joined: 03 Mar 2017, 10:31

Re: Why is my main module still on v124?

Post by fsf976 » 01 Jun 2017, 06:26

Subzero wrote:Just go to the firmware update info pinned to the forum and give them your devices MAC like everyone has, and they'll send the update through. I don't know why you have to request it, but I'm on the latest update since the request.
Do we really need to do this? This is supposed to be automatic according to Netatmo.

InTimo
Posts: 39
Joined: 27 Nov 2012, 18:39

Re: Why is my main module still on v124?

Post by InTimo » 03 Jun 2017, 19:56

Here the same .. 124 (seen just in the App.. automatic Update won't work!!)

budgie81
Posts: 59
Joined: 22 Sep 2015, 12:17

Re: Why is my main module still on v124?

Post by budgie81 » 07 Jun 2017, 07:55

fsf976 wrote:
Subzero wrote:Just go to the firmware update info pinned to the forum and give them your devices MAC like everyone has, and they'll send the update through. I don't know why you have to request it, but I'm on the latest update since the request.
Do we really need to do this? This is supposed to be automatic according to Netatmo.
I find this frustrating as well. Im not sure why this still isnt fixed and people have to request to be upgraded.

magnuken
Posts: 43
Joined: 27 Jul 2016, 19:03

Re: Why is my main module still on v124?

Post by magnuken » 07 Jun 2017, 20:45

budgie81 wrote:
fsf976 wrote:
Subzero wrote:Just go to the firmware update info pinned to the forum and give them your devices MAC like everyone has, and they'll send the update through. I don't know why you have to request it, but I'm on the latest update since the request.
Do we really need to do this? This is supposed to be automatic according to Netatmo.
I find this frustrating as well. Im not sure why this still isnt fixed and people have to request to be upgraded.
Perhaps there is some bug in fw 124 that prevent automatic update?

Brieuc_Netatmo
Posts: 2936
Joined: 02 Jan 2014, 11:20

Re: Why is my main module still on v124?

Post by Brieuc_Netatmo » 08 Jun 2017, 10:08

Hi,
The deployement of the new firmware is progressive on all Weather Stations.
It's perfectly normal that not all Weather Stations are updated yet.
Thank you for your patience.
Brieuc - Netatmo Team

MarcV
Posts: 327
Joined: 22 Aug 2016, 09:01
Location: Schoten, Belgium

Re: Why is my main module still on v124?

Post by MarcV » 08 Jun 2017, 17:28

June already, still on v124...
...but I might be wrong...

MarcV
Posts: 327
Joined: 22 Aug 2016, 09:01
Location: Schoten, Belgium

Re: Why is my main module still on v124?

Post by MarcV » 18 Jun 2017, 14:19

Checked again today, both my weather stations are now on v132 :)
...but I might be wrong...

skandshus
Posts: 1
Joined: 22 Jun 2017, 00:37

Re: Why is my main module still on v124?

Post by skandshus » 22 Jun 2017, 00:41

My main station is also on firmware 124. Please update it


Mac : 70:ee:50:17:a7:4a

Locked

Return to “General questions”