Missing Information on Website

Remarks, questions, tips and tricks regarding the Netatmo Web application.
Post Reply
m0jon
Posts: 3
Joined: 21 Jul 2016, 09:02

Missing Information on Website

Post by m0jon »

I have some missing elements on the website, my rain gauge and wind gauge information is not being displayed and the elements are missing on the left hand side.

If i click on the map the missing information is displayed!!!!!!

I went to netatmoanalytics.com and all is working well there!!!!!

Also missing is the forecast information and I can not go to my settings as the link is not working!!!!

This all seems to have happened over the last 24hrs
Attachments
Screenshot
Screenshot
Screen Shot .jpg (204.69 KiB) Viewed 719 times
christianhgross
Posts: 2
Joined: 21 Jul 2016, 10:31

Re: Missing Information on Website

Post by christianhgross »

I have the same problems. However I can see the rain, though since I selected it previously the graph is still visible.
christianhgross
Posts: 2
Joined: 21 Jul 2016, 10:31

Re: Missing Information on Website

Post by christianhgross »

True the settings is not working either...
Thirganor
Posts: 39
Joined: 06 Jan 2014, 14:56

Re: Missing Information on Website

Post by Thirganor »

Same issue here. Also weird, I can't open the settings anymore or use the user icon.
On netatmoanalytics.com it's working just fine. Btw. thanks for this link, I wasn't aware of it. Looks pretty nice.
m0jon
Posts: 3
Joined: 21 Jul 2016, 09:02

Re: Missing Information on Website

Post by m0jon »

Just check again and all appears back to normal, for now!!!!
Brieuc_Netatmo
Posts: 3048
Joined: 02 Jan 2014, 11:20

Re: Missing Information on Website

Post by Brieuc_Netatmo »

Hi all,
There was indeed a bug, and it has now been fixed :-)
Thank you for having reported it!
Brieuc - Netatmo Team
Post Reply

Return to “Weather Station Web Application”