New modules work greatly

This forum provides technical help on how to set up Netatmo Weather Stations for the first time.
Post Reply
pjskyman
Posts: 30
Joined: 19 Oct 2012, 13:43
Location: Paris, France
Contact:

New modules work greatly

Post by pjskyman » 20 Jun 2013, 09:13

Hello,

Just a post to say that my two new modules have been correctly installed and work properly ! The installation software is very well done, too. So, congratulations Messieurs of Netatmo ;)

fpotter
Site Admin
Posts: 423
Joined: 27 Dec 2011, 12:40

Re: New modules work greatly

Post by fpotter » 20 Jun 2013, 12:15

thanks for your comments !

fred

mickeyl
Posts: 1
Joined: 05 Jul 2013, 09:51

Re: New modules work greatly

Post by mickeyl » 05 Jul 2013, 09:53

Can't confirm that. My additional module is not being recognized. Any idea what I can do except trying the installation phase over an over? (The additional module seems to be powered, at least its green LED flashed a bunch of times)

alaindm
Posts: 3
Joined: 06 Jul 2013, 11:12

Re: New modules work greatly

Post by alaindm » 06 Jul 2013, 13:18

THE SAME FOR ME

bambou55
Posts: 9
Joined: 24 Jun 2013, 15:11

Re: New modules work greatly

Post by bambou55 » 10 Jul 2013, 16:45

No problem for me too...

but I had this strange issue when I connected the new module :o
Attachments
photo2.PNG
photo2.PNG (100.55 KiB) Viewed 1258 times
photo.PNG
photo.PNG (99.47 KiB) Viewed 1258 times

pjskyman
Posts: 30
Joined: 19 Oct 2012, 13:43
Location: Paris, France
Contact:

Re: New modules work greatly

Post by pjskyman » 10 Jul 2013, 16:53

Don't forget that your body is at 37°C and you touch the modules with fingers ;)

bambou55
Posts: 9
Joined: 24 Jun 2013, 15:11

Re: New modules work greatly

Post by bambou55 » 11 Jul 2013, 09:30

You're probably right...

Post Reply

Return to “Setting up my Weather Station”