Add Weather Station to Thermostat, Where?

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
mrroboto
Posts: 21
Joined: 27 Nov 2016, 14:27

Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by mrroboto » 30 Dec 2018, 12:04

I'm non able to find anymore the option to add the Weather Station to the Thermostat for the outside temperature. Has been moved? Deleted? I noticed this because the outside temp reported by the app is not correct anymore!

Vlinderke
Posts: 42
Joined: 28 Jul 2017, 21:00
Location: Oss, Netherlands

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by Vlinderke » 30 Dec 2018, 20:19

Dear Mrroboto,
open the app of your thermostat. In settings this can be set at 'operating mode'. Happy evening and Happy New Year!

mrroboto
Posts: 21
Joined: 27 Nov 2016, 14:27

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by mrroboto » 01 Jan 2019, 10:47

In Operation Mode there’s nothing about that.
Attachments
0240E42F-A1DC-49A7-AE23-A9367829B46C.png
A67EF8E7-0745-4184-AD6E-A1CBD7D18018.png

mrroboto
Posts: 21
Joined: 27 Nov 2016, 14:27

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by mrroboto » 05 Jan 2019, 03:03

Anyone

Vlinderke
Posts: 42
Joined: 28 Jul 2017, 21:00
Location: Oss, Netherlands

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by Vlinderke » 05 Jan 2019, 20:41

Dear Mrroboto, is your weather station on the same WiFi network as your thermostat? When you use two different networks (or different passwords), you can not choose anything.

mrroboto
Posts: 21
Joined: 27 Nov 2016, 14:27

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by mrroboto » 07 Jan 2019, 17:51

Of course are on the same network!

RIGHT NOW THERMOSTAT APP IS SHOWING 3°OUTSIDE AND THE WEATHER STATION 7.2°!

mrroboto
Posts: 21
Joined: 27 Nov 2016, 14:27

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by mrroboto » 11 Jan 2019, 14:28

Hey, i'm getting upset here. Is anyone from Netatmo taking care about this? I've bought the weather station and the thermostat two years ago and both were always been paired together. Now I don't see the option anymore in the ios app (as you can see from the screenshots above). Anyone? Should I call the support in France? What???

Brieuc_Netatmo
Posts: 2956
Joined: 02 Jan 2014, 11:20

Re: Add Weather Station to Thermostat, Where?

Post by Brieuc_Netatmo » 11 Jan 2019, 17:05

Hi mrroboto,
As mentioned in the Forum Terms of use (https://forum.netatmo.com/viewtopic.php?f=93&t=14740), you indeed have to contact us if you need help from us:
The Forum was created with the intention for users to exchange their views and opinions with each other. Netatmo is not obliged to answer each post or request.
Please contact our official Help Center available at https://www.netatmo.com/helpcenter/ to address major concerns.
Have a nice day!
Brieuc - Netatmo Team

Post Reply

Return to “General questions”