Thermostat cannot find relay

This forum provides technical help on how to set up Netatmo Thermostat Wifi connection.
brujoysol
Posts: 2
Joined: 27 Dec 2016, 09:46

Re: Thermostat cannot find relay

Post by brujoysol » 27 Dec 2016, 09:56

Buenos dias he leido que haceis algo para actualizar el termostato a mi tampoco me conecta el rele con el termostato tengo todo encendido y cerca gracias por la ayuda

brujoysol
Posts: 2
Joined: 27 Dec 2016, 09:46

Re: Thermostat cannot find relay

Post by brujoysol » 27 Dec 2016, 11:17

This is a shame I've been more than a month trying to connect the thermostat I've already sent several emails and no answer there is no answer phone I'm very angry this is a scam or that

thuthu1977
Posts: 1
Joined: 18 Jan 2017, 12:53

Re: Thermostat cannot find relay

Post by thuthu1977 » 18 Jan 2017, 12:56

Hello,
I placed the new thermostate yesterday, but the relay does't connect to the Netatmo thermostate.
Thank you.

Niccolò

Ankers99
Posts: 3
Joined: 08 Oct 2016, 23:13

Re: Thermostat cannot find relay

Post by Ankers99 » 20 Jan 2017, 15:14

Hi, I recently received a replacement thermostat as the original was faulty but it cannot connect to the relay. The relay is working fine but the thermostat shows the symbol of searching for the relay and nothing else. Ive tried changing the batteries for new ones but the symbol remains the same. Does it require a reset from your end? Regards Brian

fmarzocca
Posts: 31
Joined: 13 Nov 2016, 17:18

Re: Thermostat cannot find relay

Post by fmarzocca » 07 Feb 2017, 12:19

After few months of operations, my thermostat now can't find anymore the relais. Batteries are OK and the two are very close to each other. Firmware version: 40

zypa
Posts: 4
Joined: 23 May 2017, 20:10

Re: Thermostat cannot find relay

Post by zypa » 23 May 2017, 21:07

Hello,
I have the same problem.

Relay and thermostat do not seem to peer up.
The thermostat is wired on the wall. The relay is at 1m distance in plain sight. Nothing, they do not communicate.
What to do now?

thanks and best regards
Attachments
relay.JPG
thermostat.JPG
netatmo.JPG

sunnyp1187
Posts: 1
Joined: 29 Jul 2017, 21:58

Re: Thermostat cannot find relay

Post by sunnyp1187 » 29 Jul 2017, 22:00

I have this same problem. Cant get realy and thermostat to talk. Have wifi connection. Both active. Can this be looked at please.

Moosejam
Posts: 4
Joined: 05 Aug 2017, 21:06

Re: Thermostat cannot find relay

Post by Moosejam » 10 Aug 2017, 22:00

Hi

I've just installed Netatmo. The install was easy as a wired connecting the relay to the Ideal Combi
Logic 30+ Setup for wifi was easy too, via the Mac OS download software and USB lead. But the iPhone/iPad app keeps telling me it can't see the relay/server is also not connected. I have unblocked the ports on my router. I have followed all the recommended solutions but still no control of the device via the apps. What I don't understand is the web browser sees the relay and shows the graph data, but no control access, just doesn't make sense that it can see some data but not control it. Any help would be grateful.

Brieuc_Netatmo
Posts: 2899
Joined: 02 Jan 2014, 11:20

Re: Thermostat cannot find relay

Post by Brieuc_Netatmo » 10 Aug 2017, 22:04

Moosejam wrote:Hi

I've just installed Netatmo. The install was easy as a wired connecting the relay to the Ideal Combi
Logic 30+ Setup for wifi was easy too, via the Mac OS download software and USB lead. But the iPhone/iPad app keeps telling me it can't see the relay/server is also not connected. I have unblocked the ports on my router. I have followed all the recommended solutions but still no control of the device via the apps. What I don't understand is the web browser sees the relay and shows the graph data, but no control access, just doesn't make sense that it can see some data but not control it. Any help would be grateful.
Hello,
Our servers are currently facing some difficulties, this is why the application displays this error message.
We are focused on solving this issue as soon as possible.
Thank you for your patience.
Brieuc - Netatmo Team

Moosejam
Posts: 4
Joined: 05 Aug 2017, 21:06

Re: Thermostat cannot find relay

Post by Moosejam » 10 Aug 2017, 22:09

Hi
Thanks for the quick reply.
I'll keep an eye on this, and hopefully things will get fixed your end.
I will let you know once I can use the iPhone/iPad app.
Speak soon

Post Reply

Return to “Thermostat Network Set-up”