Welcome @411, not recognize, not reporting

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
prybka
Posts: 8
Joined: 17 Oct 2017, 19:05

Welcome @411, not recognize, not reporting

Post by prybka » 11 Sep 2019, 20:19

Hi,
My Welcome is working perfectly about two years (just changed SD card twice). Today I found that "nobody is home" even there is complete crew @home. So I tried to stand in front of camera, than gfriend, than kids still nothing. Geofencing nothing.. any idea?

jofre_netatmo
Posts: 785
Joined: 18 Jun 2014, 15:09

Re: Welcome @411, not recognize, not reporting

Post by jofre_netatmo » 12 Sep 2019, 09:48

Hi, thanks for reporting the issue.
It seems your camera has restarted this morning and should be working fine now. Do you confirm?
We are looking into what has happened in order to prevent it from happening again.
Thanks,
Jofre - Netatmo Team

fritz_ht
Posts: 9
Joined: 18 Dec 2017, 17:31

Re: Welcome @411, not recognize, not reporting

Post by fritz_ht » 18 Sep 2019, 15:35

Also my Welcome camera has some issues from last firmware update, or better, is from a long time that I have the suspect my camera is not reporting all the movements/people passing in front of her but with this firmware (411) the suspect is confirmed and the issue is now way worst, I'd say 50% of movement, at least, are not reported and for a security camera this is not acceptable .

Dai
Posts: 35
Joined: 09 Jan 2016, 09:02

Re: Welcome @411, not recognize, not reporting

Post by Dai » 23 Sep 2019, 13:03

My camera is also going crazy on off several times each day

blaess
Posts: 3
Joined: 24 Sep 2014, 09:31

Re: Welcome @411, not recognize, not reporting

Post by blaess » 08 Nov 2019, 08:12

Same here. I was already thinking about to RMA the camera.

Post Reply

Return to “General questions”