Wind gauge

This forum provides technical help on how to run Netatmo Weather Stations to accurately gather data.
Post Reply
Bläshammar
Posts: 1
Joined: 01 Jan 2018, 12:41

Wind gauge

Post by Bläshammar » 01 Jan 2018, 13:00

I dont Recive any data from My wind gauge
Wi-fi ok battery ok :?:

GEORGzer
Posts: 1218
Joined: 14 Jan 2014, 18:14

Re: Wind gauge

Post by GEORGzer » 05 Jan 2018, 16:42

I experienced the same behaviour today, 2 "break-ups" but it was always reported als connected. Now I receive measurements again.
Bildschirmfoto 2018-01-05 um 16.39.48.png
It was (really) heavy raining the last 2 days. I was always wondering if enough water on the sensors might cause this.
Home:Weather Station (V3 + Rain Gauge, Wind Gauge, 3 additional Indoor Modules), Valves Starter Pack + 5 additional Valves, Smart Video Doorbell
Office: Thermostat (V2), Healthy Home Coach, Smart Smoke Alarm

Not a Netatmo employee

Mapantz
Posts: 103
Joined: 14 Jan 2014, 13:11
Location: Wareham, Dorset - UK
Contact:

Re: Wind gauge

Post by Mapantz » 24 Jan 2018, 12:12

My anemometer decided to pack up today - check the graph out;
2018-01-24.png
I won't be purchasing another one. The Netatmo outdoor modules are not fit for purpose. It makes me wonder how they are able to get away with selling products with so many design flaws.
Image
Image

Post Reply

Return to “My Weather Station data”