netatmo server status?

This forum provides technical help on how to run Netatmo Weather Stations to accurately gather data.
wim
Posts: 9
Joined: 27 May 2013, 09:35

netatmo server status?

Post by wim »

Is there a way to check the netatmo server status that gathers all data? Or check the connection between the server at netatmo and the netatmo base station?
Is there a problem this morning?
Johnny1966
Posts: 31
Joined: 23 May 2013, 08:05

Re: netatmo server status?

Post by Johnny1966 »

Goede morgen Wim :-)

Uit Nederland ?

Groeten John.

Volgens mij werkt alles prima....
fpotter
Site Admin
Posts: 423
Joined: 27 Dec 2011, 12:40

Re: netatmo server status?

Post by fpotter »

Hi,

The easiest is to check the "demo" weather Station (Netatmo HQ in Paris), available on our website.

It's latest data is 4 minutes ago so it looks fine !

fred
wim
Posts: 9
Joined: 27 May 2013, 09:35

Re: netatmo server status?

Post by wim »

@Johnny1966: Belgium... (Gent)
@fpotter: I see Paris is online and they now have a sensor at the coffee machine :)
My station went offline at 7:15 (internal) and 7:19 (external) this morning and a colleague his external sensor also went offline at 7:14 so I though this is no coincidence... Maybe my wifi network is down at home (I'm at work now) and my colleague his external sensor has no reception (it's at 1 block)... will check it this evening...
wvy
Posts: 17
Joined: 01 Mar 2013, 07:59

Re: netatmo server status?

Post by wvy »

No problem here (Ostend) this morning ;)
Paiper
Posts: 16
Joined: 06 Feb 2013, 17:24

Re: netatmo server status?

Post by Paiper »

fpotter wrote: The easiest is to check the "demo" weather Station (Netatmo HQ in Paris), available on our website.
Where on the website do I find the demo weather station?

lg Paiper
fpotter
Site Admin
Posts: 423
Joined: 27 Dec 2011, 12:40

Re: netatmo server status?

Post by fpotter »

Hi,

On the "second" slide of the main page slider image.

fred
Paiper
Posts: 16
Joined: 06 Feb 2013, 17:24

Re: netatmo server status?

Post by Paiper »

fpotter wrote: On the "second" slide of the main page slider image.
Got it. Thank you! I am looking forward to having additional stations soon!

lg Paiper
wim
Posts: 9
Joined: 27 May 2013, 09:35

Re: netatmo server status?

Post by wim »

I think a have wifi problems with my netatmo. I have 3 access points (using the same settings/ssid) but one is only wifi-g (the other 2 are also wifi-n). Yesterday I have connected my iphone with the netatmo and did the configuration again for wifi (it said it's already configured) and suddenly all stats where uploaded... Today it went down again about an hour ago... I think I'll pull out the older wifi-g access point...
fpotter
Site Admin
Posts: 423
Joined: 27 Dec 2011, 12:40

Re: netatmo server status?

Post by fpotter »

Hi,

please send the mac address of the indoor module (accessible in the settings part of the App) to contact-support@netatmo.com

Firmware 82 may fix this issue definitively...

thanks for your patience

fred
Post Reply

Return to “My Weather Station data”