Broken playback?

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
Sdke
Posts: 21
Joined: 03 Jul 2017, 09:16

Broken playback?

Post by Sdke » 25 Jul 2018, 15:49

Is the video playback broken? It shows that videos are only 4-5 seconds. They play longer but stutter alot.. Missing big chunks of videos.. When I download them, they still stutter.

Help?

frav
Posts: 48
Joined: 16 Mar 2016, 18:21
Location: Sweden (Westcoast)

Re: Broken playback?

Post by frav » 26 Jul 2018, 08:40

Hi,

If I have understood it correctly, when downloading a video from Presence, it is downloaded directly from the microSD card. So maybe your problem can be that your microSD card is starting to fail? Try replacing the microSD card with another one, as a first step in the troubleshooting.
Fredrik from Sweden
2x Netatmo Urban Weather Station, 6x indoor sensors, 2x Rain Gauge, 2x Wind Gauge
9x Netatmo Presence @ 64GB Kingston High Endurance microSDXC [R95/W30] (SDCE64GB)

Sdke
Posts: 21
Joined: 03 Jul 2017, 09:16

Re: Broken playback?

Post by Sdke » 26 Jul 2018, 10:50

I formatted my sd card and the problem is fixed.. I'll see how it goes

Sdke
Posts: 21
Joined: 03 Jul 2017, 09:16

Re: Broken playback?

Post by Sdke » 08 Aug 2018, 10:44

Still having problems.. I decided to try an other sd card but it still broken.


This is what happens..
Image

Subzero
Posts: 252
Joined: 08 Oct 2016, 14:03

Re: Broken playback?

Post by Subzero » 12 Aug 2018, 09:38

Sdke wrote:Still having problems.. I decided to try an other sd card but it still broken.


This is what happens..
Image
I have the same issue and formatting and card change helps, but I still get it from time to time. I think this relates to the server changes they did a few months back as it affects standard and Beta users (different firmware).

IanvanEde
Posts: 23
Joined: 08 Jan 2018, 12:40

Re: Broken playback?

Post by IanvanEde » 15 Aug 2018, 11:32

What’s up with the 7sec delay viewing Live? Did that a year ago but after latest update it was exactly live, and now it ain’t anymore

Annoying

Post Reply

Return to “General questions”