Disconnects all the time Firmware 155

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
Dai
Posts: 38
Joined: 09 Jan 2016, 09:02

Disconnects all the time Firmware 155

Post by Dai » 08 Sep 2019, 15:00

Before telling me I should ask your bad 1st Level support
Your firmware have multiple connection errors.
Please fix that. I have multiple WiFi routers your not working quality dept. is the Problem. Please fix that crappy firmware.

Btw both cameras I own still flickering in LED mode every 5-10 seconds since 2 years. Since today no fix and answer. Is that normal???
Attachments
35B29193-BFB7-4CFC-84C8-6F0F251F5995.png
35B29193-BFB7-4CFC-84C8-6F0F251F5995.png (283.75 KiB) Viewed 781 times

geoffyvr
Posts: 10
Joined: 16 Jul 2019, 21:27

Re: Disconnects all the time Firmware 155

Post by geoffyvr » 12 Sep 2019, 17:50

I have had the same problem. Netatmo tech support seems to be either incapable or unwilling to understand the issue. Firmware 155 is garbage--we have had several other problems with it.

Marius85
Posts: 2
Joined: 23 Dec 2019, 11:18

Re: Disconnects all the time Firmware 155

Post by Marius85 » 23 Dec 2019, 11:26

The same for me. Is it possible to return the products and get the money back?

Subzero
Posts: 249
Joined: 08 Oct 2016, 14:03

Re: Disconnects all the time Firmware 155

Post by Subzero » 24 Dec 2019, 17:43

It's really frustrating and I see the moderaters are quick to respond as usual, I'm starting to think it's their end and server related, as when it is connected the drench is fine, and it streams in at 1080. Got a feeling that if you're a high bandwidth user it's one way of dropping the load on their servers by kicking you off?

Post Reply

Return to “General questions”