Is there a problem with Netatmo servers?

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
Ryan365
Posts: 9
Joined: 16 Aug 2018, 18:51

Is there a problem with Netatmo servers?

Post by Ryan365 » 07 Apr 2020, 19:14

I've stopped getting alerts on both my outdoor cams, and my indoor cam has been doing lots of weird things like sending notifications even with a known person is at home?

Genty56
Posts: 7
Joined: 27 Jan 2018, 19:57

Re: Is there a problem with Netatmo servers?

Post by Genty56 » 07 Apr 2020, 20:05

I have problems with my presence stopped recording events the camera still works but very slow recording have changed sd card reset it and still the same, stopped working around 4pm

Ryan365
Posts: 9
Joined: 16 Aug 2018, 18:51

Re: Is there a problem with Netatmo servers?

Post by Ryan365 » 07 Apr 2020, 20:22

Yes, I think there's an issue. I've rebooted both cams but the issue persists.

PaulMcG
Posts: 1
Joined: 07 Apr 2020, 20:55

Re: Is there a problem with Netatmo servers?

Post by PaulMcG » 07 Apr 2020, 20:59

Strangely I am hoping its a central issue as stopped getting any activation's or recordings today.
Have reset twice and reconfigured network but still no joy.

Annoying that status page is showing Green no problems but sure support is an issue with everything that is happening in the world.
Will stop walking under the camera to test it now ! Neighbors must be getting worried about me !

bikrizzle
Posts: 2
Joined: 26 Nov 2018, 15:57

Re: Is there a problem with Netatmo servers?

Post by bikrizzle » 22 Apr 2020, 09:44

Hello,

are there any issues at the moment? My live stream is not working since few days.

It shows the following message:

"The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported."

Anyone else getting this?

vojta66
Posts: 314
Joined: 21 Jan 2016, 11:56
Contact:

Re: Is there a problem with Netatmo servers?

Post by vojta66 » 22 Apr 2020, 11:18

bikrizzle wrote:
22 Apr 2020, 09:44
Hello,

are there any issues at the moment? My live stream is not working since few days.

It shows the following message:

"The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported."

Anyone else getting this?

I have no issues, everything works ok for now.
1Welcome(v452), 9 tags (v58), 1Smart Smoke (v108),1Smart Siren (v206)
1 Weather Station(v177), Outdoor module (50),Rain Gauge(v12),Wind Gauge(v25),3 Indoor Modules (v50)
1Thermostat(v72+relay 2nd generation (v210) + 5Valves (v81)
2Presence cameras(v184)

Post Reply

Return to “General questions”