no alerting at all for a long period

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
kthemall
Posts: 68
Joined: 31 Oct 2016, 12:59

no alerting at all for a long period

Post by kthemall » 26 Feb 2017, 12:56

just found out that till today 11:16 am alerting does not work anymore. i have the same recording for about 20 times in my timeline and after that no new recordings appeared, although i went out for testing.

any ideas?
2017-02-26 12.55.39.png
thx tom
Last edited by kthemall on 26 Feb 2017, 12:59, edited 1 time in total.

kthemall
Posts: 68
Joined: 31 Oct 2016, 12:59

Re: till today no alerting at all

Post by kthemall » 26 Feb 2017, 12:58

wow, just as i wrote the incident 1 and a half our later, all of my test-movements appeared in the timeline.

a huge performance problem at netatmo server(s)?

any ideas netatmo?
2017-02-26 12.58.24.png
thx tom

Slim
Posts: 120
Joined: 08 Dec 2016, 18:54

Re: no alerting at all for a long period

Post by Slim » 26 Feb 2017, 21:25

Hi

Can also report same issues. (Android and Aple) The insane delay started some days ago.
Proud owner of Netatmo weather station, rain and wind gauge.
Also...I guess I'm a involuntary Presence beta tester. Two of them :)

vojta66
Posts: 303
Joined: 21 Jan 2016, 11:56
Contact:

Re: no alerting at all for a long period

Post by vojta66 » 26 Feb 2017, 22:41

Same here, the delay is horrible today extremely
1Welcome(v435), 9 tags (v58), 1Smart Smoke (v108),1Smart Siren (v203)
1 Weather Station(v164), Outdoor module (48),Rain Gauge(v11) Wind Gauge(v24),3 Indoor Modules (v46)
1Thermostat(v72+relay 2nd generation (v210) + 5Valves (v81)
2Presence cameras(v171)

Post Reply

Return to “General questions”