No detection of cars anymore with firmware 101

Tips, tricks and frequently asked questions
jefish
Posts: 14
Joined: 21 Dec 2016, 01:16

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by jefish » 02 Dec 2017, 22:12

Car detection got better after v104, but now it seems to be faltering again. Detecting cars leaving the driveway at night seems OK, but cars arriving at night are detected about 25%.

MAC 70:ee:50:26:e7:fa

Subzero
Posts: 231
Joined: 08 Oct 2016, 14:03

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by Subzero » 04 Dec 2017, 13:42

Hi guys, please can you update my 2nd camera to v104 so it's on the same as the 1st?

Cheers

Subzero
Posts: 231
Joined: 08 Oct 2016, 14:03

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by Subzero » 04 Dec 2017, 14:53

Thanks guys. :-)

uitje
Posts: 3
Joined: 09 Nov 2014, 09:53

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by uitje » 10 Dec 2017, 10:39

Hi Guys, Same issue over here with firmware 101. Can you please update my presence to the latest firmware. MAC dress is: 70:ee:50:2a:3c:b0

Frankie
Posts: 1
Joined: 11 Dec 2017, 09:45

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by Frankie » 11 Dec 2017, 09:54

Can you please update my presence to the latest firmware. I have bad car detection on both my camera's ( firmware 101.)
MAC dress is: 70:ee:50:27:0d:36
70:ee:50:2a:95:b4

Thx.

NeilF
Posts: 56
Joined: 30 Sep 2016, 14:26

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by NeilF » 11 Dec 2017, 10:58

And you guys who have upgraded to forware 104 feeling it's improved the detection of the unit?

Thetrees
Posts: 3
Joined: 12 Dec 2017, 19:36

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by Thetrees » 12 Dec 2017, 20:18

Hi same issue here. Does not pick up cars coming in to my drive but does pick them up when they drive past the end of the drive 50% of the time. Also does not pick up a person shining a torch towards the camera!

Can you please update my presence to the latest firmware.
MAC 70:ee:50:2a:3b:c6

Thanks

bjoerne1980
Posts: 1
Joined: 13 Dec 2017, 14:48

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by bjoerne1980 » 13 Dec 2017, 14:52

...same issues on my side...cars are only detected partially.

Could you please change my firmware from 101 to the newest one?
netatmo presence mac address
70:ee:50:26:b9:f2

Thanks,
Bjoern

pbalogh77
Posts: 1
Joined: 15 Dec 2017, 11:08

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by pbalogh77 » 15 Dec 2017, 11:13

I'm having the same problem with my camera since the summer. My mac address: 70:ee:50:26:cd:ea and 70:ee:50:2a:06:64
Thank you in advance!

shunt
Posts: 3
Joined: 20 Dec 2017, 11:40

Re: No detection of cars anymore with firmware 101

Post by shunt » 20 Dec 2017, 11:47

I'm also on Version 101 and having detection problems. It work fine for the 1st 2 days following the initial installation. Now it has stopped any form of detection. I've switched the power off, re-connected it. It happily shows the 'live' view in the APP but doesn't detect anything. Also the floodlight fails to turn on automatically, it's as if it's lost all detection capability, and yes the camera lens is clean.

Please push Version 104 to my Camera, my initial experience of this device isn't good. The first one I bought from Maplin turned out to be a faulty return that just wouldn't connect, the 2nd one lasted 3 days. Not great for the cost.

My Mac address is 70:ee:50:27:fd:fa

Hopefully this will fix my issues.

Post Reply

Return to “General questions”