Problem with Netatmo Konfiguration

Tips, tricks and frequently asked questions
Applefrank
Posts: 1
Joined: 05 Aug 2017, 14:17

Problem with Netatmo Konfiguration

Post by Applefrank » 05 Aug 2017, 15:08

Hello,

I have reset my camera Presence today.
Now I get no connection to the netatmo internet services.
Property very much apple devices tried everywhere the same error.
Can you help me
Attachments
IMG_0116.png
error message

ILoveNetatmo
Posts: 7
Joined: 15 Jul 2017, 17:41

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by ILoveNetatmo » 05 Aug 2017, 15:25

[quote][/quote]
Last edited by ILoveNetatmo on 12 Apr 2018, 13:46, edited 1 time in total.

Steenabiez
Posts: 5
Joined: 05 Aug 2017, 10:19

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by Steenabiez » 05 Aug 2017, 16:19

There seems to be a general problem with the Netatmo service,
everyone who tried resetting the camera to solve the general recording issue is now having this netatmo service problem :(

Renet-1970
Posts: 1
Joined: 05 Aug 2017, 16:41

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by Renet-1970 » 05 Aug 2017, 16:46

I bought a new Camera and having exactly the same issues
network setup seems to work until ut reached the configurations part, both auto (DHCP) and static setup results in the same error

Really frustrating for a device in this price range

Appleolli
Posts: 3
Joined: 05 Aug 2017, 18:27

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by Appleolli » 05 Aug 2017, 18:29

I have the same problem :-(

chakatak
Posts: 2
Joined: 05 Aug 2017, 19:30

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by chakatak » 05 Aug 2017, 19:34

Same issue with a new device
Attachments
0.jpeg

blonderyeti
Posts: 1
Joined: 06 Aug 2017, 00:28

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by blonderyeti » 06 Aug 2017, 00:35

Same here with a new camera... tried various devices and WLANs. Installed the other one on Friday and everything worked fine. Please fix this asap Netatmo team! Thx&BR
Attachments
IMG_0626.PNG

jmar
Posts: 1
Joined: 06 Aug 2017, 00:33

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by jmar » 06 Aug 2017, 00:37

Same problem. Just got device yesterday. Was looking forward to getting this up and running on the weekend. Tried it a bunch of different ways.

I can connect to the device using telnet to port 80. So I know it's connected to my WIFI and all other devices can get to the internet just fine.

Hopefully they can solve the issue soon.

vojta66
Posts: 312
Joined: 21 Jan 2016, 11:56
Contact:

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by vojta66 » 06 Aug 2017, 09:19

Welcome to Netatmo Presence beta testers club! :idea:

I am in already one year and I can assure you will
Have a lots of fun!
1Welcome(v440), 9 tags (v58), 1Smart Smoke (v108),1Smart Siren (v203)
1 Weather Station(v164), Outdoor module (50),Rain Gauge(v12),Wind Gauge(v25),3 Indoor Modules (v50)
1Thermostat(v72+relay 2nd generation (v210) + 5Valves (v81)
2Presence cameras(v176)

Appleolli
Posts: 3
Joined: 05 Aug 2017, 18:27

Re: Problem with Netatmo Konfiguration

Post by Appleolli » 06 Aug 2017, 09:44

How can an entire support team go home for the weekend while their servers are failing? I spent 600 € for two Presence within a week and could not even put the second on my day off! That makes me really angry! I hope one of those reads here!

Post Reply

Return to “General questions”