Page 1 of 1

getstationsdata method does not provide location anymore

Posted: 02 Mar 2016, 15:51
by vincejah
Hi Netatmo Team,

Starting today, the getstationsdata API method does not provide location (latitude and longitude). Did you make changes to that API? And if yes, how could we (developers) be aware of API changes before they appear in order not to break 3rd party applications?

Best Regards,
Vincent

Re: getstationsdata method does not provide location anymore

Posted: 02 Mar 2016, 16:38
by hbonnin
Hi,

I make the same remark. I hope we get a quick answer.

Best regards,
Hubert

Re: getstationsdata method does not provide location anymore

Posted: 02 Mar 2016, 18:40
by Enzo
Hi,

This should be fixed.

Sorry for the inconvenience,

Enzo

Re: getstationsdata method does not provide location anymore

Posted: 02 Mar 2016, 19:09
by hbonnin
Thank you, It works again,

Hubert