Page 1 of 1

Re: Dutch

Posted: 11 Mar 2013, 09:16
by fpotter
Hi,

The dutch translation has just been performed & will soon be available. We would love you perform a "proof-reading" of the translation once available & post any issue found !

thanks for your support

fred

Re: Dutch

Posted: 30 Jun 2013, 19:23
by Tonky
Hi,

Er is een foutje in de vertaling geslopen.
Onder 'Mijn meldingen>>Eigen meldingen, als je de knop: Melding voor buiten toevoegen gebruikt wordt er een melding voor binnen gemaakt.
Gebruik je: Melding voor binnen toevoegen, krijg je een melding voor buiten, zo wordt het tenminste weergeven.

Ton

Re: Dutch

Posted: 07 Oct 2013, 21:20
by Lindal_Oronar
Tonky wrote:Hi,

Er is een foutje in de vertaling geslopen.
Onder 'Mijn meldingen>>Eigen meldingen, als je de knop: Melding voor buiten toevoegen gebruikt wordt er een melding voor binnen gemaakt.
Gebruik je: Melding voor binnen toevoegen, krijg je een melding voor buiten, zo wordt het tenminste weergeven.

Ton
07-10-2013 Het hierboven beschreven probleem in de vertaling is nog steeds niet opgelost :?

Re: Dutch

Posted: 18 Mar 2014, 20:29
by wopper
fpotter wrote:Hi,

The dutch translation has just been performed & will soon be available. We would love you perform a "proof-reading" of the translation once available & post any issue found !

thanks for your support

fred
Hi Fred

within the " own notifications" in Dutch when you press the button " outdoor notification" i do get an indoor notification an vice versa. It seems the button labels are swapped with the Dutch texts, could you fix it?

Re: Dutch

Posted: 22 Apr 2014, 14:42
by Sangroid
Today I saw it was fixed!

Re: Dutch

Posted: 18 Dec 2017, 21:18
by Thucydides
Hi, in your Enery app you write many times “thermostaat ” instead of “thermometer” when it comes to adjust the measurements of the valves. One doesn’t check the temperature on the valves with a thermostaat but with a thermometer.

Re: Dutch

Posted: 19 Dec 2017, 09:21
by Brieuc_Netatmo
Thucydides wrote:Hi, in your Enery app you write many times “thermostaat ” instead of “thermometer” when it comes to adjust the measurements of the valves. One doesn’t check the temperature on the valves with a thermostaat but with a thermometer.
Hi,
Thank you for your feedback.
Could you please share a screenshot to show us where the mistake is exactly located?

Re: Dutch

Posted: 19 Dec 2017, 21:59
by Thucydides
Here it is.

Re: Dutch

Posted: 20 Dec 2017, 12:09
by Brieuc_Netatmo
Thanks a lot.
The fix will be applied in the next update.
Have a nice day!