Rele can’t connect to server

This forum provides technical help on how to set up Netatmo Thermostat Wifi connection.
Post Reply
masa84
Posts: 16
Joined: 25 Mar 2016, 18:03

Rele can’t connect to server

Post by masa84 » 25 Sep 2018, 12:46

My rele is showing always connected to the router via wifi 2,4 but cant communicate with netatmo server

also, without touching the network settings the rele TOTALLY stopped connecting with the server since September 20th

masa84
Posts: 16
Joined: 25 Mar 2016, 18:03

Re: Rele can’t connect to server

Post by masa84 » 27 Sep 2018, 09:41

well.. it started working perfectly again since yesterday :D

masa84
Posts: 16
Joined: 25 Mar 2016, 18:03

Re: Rele can’t connect to server

Post by masa84 » 18 Nov 2018, 11:04

Aaand we’re back to the issue

masa84
Posts: 16
Joined: 25 Mar 2016, 18:03

Re: Rele can’t connect to server

Post by masa84 » 19 Nov 2018, 11:15

Relay sn: g0a30ae
Thermostat sn: j0aa66a

please help, I'm freezing :evil:

Brieuc_Netatmo
Posts: 2917
Joined: 02 Jan 2014, 11:20

Re: Rele can’t connect to server

Post by Brieuc_Netatmo » 19 Nov 2018, 15:22

Hi masa84,
The Forum was created with the intention for users to exchange their views and opinions with each other.
Please contact our official Help Center available at https://www.netatmo.com/helpcenter/ to address major concerns.
Have a nice day!
Brieuc - Netatmo Team

masa84
Posts: 16
Joined: 25 Mar 2016, 18:03

Re: Rele can’t connect to server

Post by masa84 » 26 Nov 2018, 15:31

Brieuc_Netatmo wrote:Hi masa84,
The Forum was created with the intention for users to exchange their views and opinions with each other.
Please contact our official Help Center available at https://www.netatmo.com/helpcenter/ to address major concerns.
Have a nice day!
I did that

8 days ago

still no response

how it can be possible?

chromakey82
Posts: 1
Joined: 04 Dec 2018, 22:26

Re: Rele can’t connect to server

Post by chromakey82 » 05 Dec 2018, 15:03

I have the same problem and the assistance doesnt reply. How can i do? Please help me

Post Reply

Return to “Thermostat Network Set-up”