Comfort-Eco

Tips, tricks and frequently asked questions
Post Reply
Mrsv
Posts: 23
Joined: 23 Nov 2018, 21:56

Comfort-Eco

Post by Mrsv » 23 Nov 2018, 22:01

Hi to all. As the subject, i cannot find were specify this parameter, to allow a valve to override the thermostat. I've 197 for the relè, 41 thermostat and 48 valve (firmware).
Thanks in advance.
Fabrizio
P.s.
Sorry for my bad english

Poncherelo
Posts: 38
Joined: 30 Oct 2017, 17:56

Re: Comfort-Eco

Post by Poncherelo » 24 Nov 2018, 11:36

Good morning Fabrizio,

from the web application
1) click on "modify temperatures".
2) a window opens with all temperature ranges "eco, comfort..."
Image
Energie:
  • Relais: g0c480a V203
  • Thermostat : j0c4052 V71
  • 6 Vanne : o0039c2 , o009e55 , o00a2cf , o018dec , o040bfb , o0413a7 V78
Sécurité
  • Detecteur de fumé : V108

Mrsv
Posts: 23
Joined: 23 Nov 2018, 21:56

Re: Comfort-Eco

Post by Mrsv » 24 Nov 2018, 12:51

Thanks, but the question is about operation mode, not temperature. My app or web app don't show this menu (comfort or eco mode for the valves)

Poncherelo
Posts: 38
Joined: 30 Oct 2017, 17:56

Re: Comfort-Eco

Post by Poncherelo » 24 Nov 2018, 17:26

Sorry for my mistake

Eco and comfort is a temperature range used only by the planning. We can only force the "frost-free" or "out of the house" mode
Energie:
  • Relais: g0c480a V203
  • Thermostat : j0c4052 V71
  • 6 Vanne : o0039c2 , o009e55 , o00a2cf , o018dec , o040bfb , o0413a7 V78
Sécurité
  • Detecteur de fumé : V108

schmaker
Posts: 50
Joined: 11 Oct 2018, 18:04

Re: Comfort-Eco

Post by schmaker » 25 Nov 2018, 08:34

It's in "Manage my home" > "Operating mode"

Mrsv
Posts: 23
Joined: 23 Nov 2018, 21:56

Re: Comfort-Eco

Post by Mrsv » 25 Nov 2018, 17:11

Thanks to all! I've found a defective valve, i've take off it from my system and today all upgrade and new function are available. For admin, if you want close this topic.
Ty again
Fabrizio

Post Reply

Return to “General questions”